NIEUW Nieuwe manier van opbaren

DE NIEUWE EN NATUURLIJKE MANIER VAN OPBAREN
In de uitvaartbranche zijn er altijd ontwikkelingen. Dat volg ik op de voet. Een nieuw product dat mijn aandacht trok was Bio Sac 200. Een hele nieuwe manier van opbaren. Met deze bijzondere manier is een koeling niet meer nodig. Er zijn geen ingewikkelde procedures voor nodig. 

De zakjes met daarin een combinatie van actieve koolstof en geïmpregneerde klei absorberen de geuren en het vocht dat vrijkomt uit het lichaam. Vlak na het overlijden worden de zakjes op de buik geplaatst, daarna kan er gewoon verzorgd en gekleed worden. Het proces van ontbinding en bederf van het hel lichaam wordt hierdoor vertraagd. Door de werking van BIO SAC 200 kan het lichaam van de overledene 5 tot 10 dagen lang worden geconserveerd.

Bio Sac 200 is een milieuvriendeljke techniek omdat de verzadigde zakjes worden omgezet in meststof. De lichamen van overledenen waarop deze techniek is toegepast kunnen met zakjes en al zonder gevaar worden begraven of gecremeerd.

Nadat ik dit nieuwe product heb gezien heb ik het meteen besteld. In de afgelopen periode heb ik een aantal opbaringen gedaan met dit nieuwe product. Tot volle tevredenheid van de families. Het is een zeer prettige manier om zo afscheid te kunnen nemen.