Uitvaartbegeleiding

Freda Gaasbeek

Referenties

Na afloop ga ik altijd terug naar de familie voor een evaluatiegesprek. Dan vraag ik ook altijd of ze een
evaluatieformulier willen invullen. Hieronder een aantal reacties van de families die ik mocht begeleiden.

Lieve Freda,
Dankzij jou hebben we op een ontspannen en natuurlijke manier afscheid kunnen nemen. De onzekerheid die er was voor het overlijden, wat staat me allemaal te wachten, was bij de eerste ontmoeting weg. Alles werd geregeld maar wel op een manier die bij ons (doe-het-zelvers in hart en nieren) paste. Je bent een fijn mens en een echte vakvrouw!
Groet, Hettie van Veen en kinderen

Dag Freda,
Het was een goed besluit om vooraf en niet onder druk van emoties, vanwege een overlijden, een gesprek te hebben over de mogelijkheden en keuzes bij een uitvaart. Dat voorgesprek hebben we erg gewaardeerd.
Jouw deskundige en betrokken begeleiding na het overlijden van moeder heeft ons goed gedaan. Door jouw inbreng en meedenken konden we een uitvaart beleven zoals we die zelf in gedachten hadden. De emotie van dat moment maakt toch dat je beperkt bent in het overzien van het geheel en het is toch een eenmalig moment. Hartelijk bedankt oor je gewaardeerde inbreng.
Fam. Salentijn

Vanaf de eerste ontmoeting waren we blij met onze uitvaartbegeleidster Freda Gaasbeek. Toen onze (schoon-)moeder was overleden deed Freda de verzorging en opbaring zorgvuldig en met aandacht voor de helpende hand van de familie.
Freda staat bij de voorbereiding van de uitvaart open voor eigen ideeën of initiatieven van de familie en stimuleert dat ook.
Waar nodig doet Freda zelf voorstellen of geeft ze de verschillende mogelijkheden aan. De contacten via telefoon, email of bezoek verliepen soepel.
Op de uitvaartdag zelf was Freda onze rots in de branding.
Deskundig nam ze de leiding tijdens die dag. Met een tevreden gevoel kijken we terug op deze periode van afscheid nemen van onze (schoon-)moeder. Alle onkosten zijn van te voren transparant met ons besproken.
Jan en Hanneke ten Berge

Alles bij elkaar een hele mooie begrafenis met zorg en rustig georganiseerd.
Fam. Versteeg/Voorhuis

Zeer deskundig en betrokken op gepaste afstand aanwezig.
Fam. Kanning

Wij als familie zijn zeer tevreden over de persoonlijke begeleiding, zorg en aandacht, zowel voor de overledene als voor de nabestaanden.
Fam. Niemer

Wanneer je confuus bent, in de war van wat er in een tijdsbestek van 3 dagen zich heeft afgespeeld ....
En er komt iemand bij je die uiterst discreet en in alle rust de regie pakt..
Op de juiste momenten en met een perfecte timing waardevolle handreikingen doet ...
Dan mag je oprecht dankbaar zijn dat we terug kunnen kijken op een waardig afscheid 
Enorm bedankt lieve Freda Gaasbeek .
Iedereen verdient een uitvaartbegeleidster zoals jij !!!
Henriëtte Hultink

"Freda heeft gevoel voor natuurbegraven en doet er alles aan om de gewenste unieke invulling mogelijk te maken. Ze komt zelf ook met creatieve aanvullende suggesties. Het resultaat werd door iedereen als zeer bijzonder ervaren."
Jeroen Dollenkamp-Tiggelman

Alles zeer goed geregeld. Veel ruimte voor eigen invulling en creatieve oplossingen.
Giusepe Schönberger

Betrokken, vakkundig en respectvol. Ze heeft goed geluisterd, waardoor ze prachtige woorden kon spreken tijdens de crematieplechtigheid. Ze heeft veel zorgen weggenomen, hield het overzicht waardoor alles moeiteloos verliep.
Ebelie Zwart
 
Prettige en deskundige uitvaartbegeleider die er op de juiste momenten was.
Familie Broekman
 
Freda luistert goed wat de familie wil en komt met goede voorstellen.
Familie Beernink
 
Wij hebben de volledige ontzorging door Freda als zeer prettig ervaren. Wij kunnen ieder haar aanbevelen.
J. Klumperman
 
Onze contacten met Freda zijn, na het overlijden van mijn moeder, zeer goed  geweest. Ze is toegankelijk en betrokken, daar waar nodig duidelijk vwb invulling  en organisatie. Ze geeft ruimte voor eigen initiatieven en is positief kritisch. Ze heeft aandacht en geeft ruimte voor de emoties die zich aandienen.
Fam. De Rijke
 
Het was een mooie dag. Bedankt voor het begeleiden.
Trudie
 
Zeer prettig, lief en warm.
Yvonne Isendam