Uitvaartbegeleider

Mijn naam is Freda Gaasbeek. Geboren in 1968 en opgegroeid in Emmeloord. Op mijn 26e ben ik verhuisd naar Zwolle. Ik woon samen met Hans Wieltink en heb twee kinderen, Stijn en Benthe. We wonen nu in Stadshagen maar hebben ook in Westenholte gewoond. 

Al jaren fascineerde het vak van uitvaartbegeleider me. Dit is begonnen nadat mijn vader in 2008 is overleden. Als gezin hebben wij goed afscheid kunnen nemen en een bijzondere week met elkaar mogen beleven. We hebben met elkaar de herdenkingsdienst samengesteld. Alle kinderen hebben hier een rol in vervuld. Wij hebben dat als gezin samen kunnen doen. Met de gedachte dat het moest worden zoals onze vader het wilde. Geen zware dienst maar een herdenkingsdienst over zijn leven. Vernieuwend en eigentijds, de tradities doorbrekend. Na afloop waren wij tevreden en trots, dat hadden we met elkaar heel goed gedaan. Het heeft onze onderlinge band versterkt. Dat wil ik ook graag andere mensen laten beleven. Ik voeg in, luister en stel vragen en kom met suggesties en probeer iedereen te stimuleren en er bij te betrekken.

Vanaf het moment van overlijden zijn er heel veel dingen die geregeld moeten worden. Juist dan is het fijn als er een professional u bij staat en er voor zorgt dat alles met zorg en aandacht geregeld wordt. Tijdens dit verdrietige moment in uw familie wil ik u adviseren en stimuleren samen een mooi afscheid tot stand te brengen. 

Niet wachten tot het overlijden?
Van te voren kunnen al veel beslissingen worden genomen. Dat geeft u de ruimte om met het afscheid nemen bezig te zijn.
http://www.fredagaasbeek.nl/uitvaartbegeleider/voorgesprek

Wilt u van te voren kennismaken of een overlijden melden?
Bel Freda Gaasbeek 06-42513280. Dag en nacht bereikbaar, zeven dagen per week.